Σύνθεση μενού

Καφές και ροφήματα

Business development

Internet & Social media

Σύνθεση μενού

Σύνθεση του μενού της επιχείρησης μέσα από τις γευστικές δημιουργίες του σεφ μας, με δημιουργικότητα, φαντασία και πρωτοτυπία με στόχο την ικανοποίηση και των πιο απαιτητικών ουρανίσκων

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Προδιορισμός των αναγκών της επιχείρησης, οργάνωση βαρδιών, καθορισμός ροφημάτων και εναλλαγές, επιλογή σκευών, εκπαίδευση του προσωπικού σε ροφήματα, Latte art και χειρισμό μηχανημάτων

Στρατηγικός σχεδιασμός

Δημιουργία μιας επιτυχημένης στρατηγικής μάρκετινγκ και αναζήτηση ευκαιριών με στόχο την αποτελεσματικότερη επαφή με τους πελάτες για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών

chef
Internet

Δημιουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας και διαχείρηση της προβολής σας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με σκοπό την επαφή με τους πελάτες σας και τη συνεχή ενημέρωση τους για εκδηλώσεις και νέα

Γραφιστικά

σχεδίαση λογότυπων, επαγγελματικών καρτών, εντύπων και λοιπών μακετών παρέχοντάς σας τα απαραίτητα εφόδια επικοινωνίας έτσι ώστε να προωθήσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας

Διαμόρφωση χώρων

Ανακαίνιση και διακόσμηση των χώρων της επιχείρησής σας σύμφωνα το στιλ που της ταιριάζει, ώστε να παρέχετε ένα ευχάριστο και οικείο περιβάλλον στους επισκέπτες σας

Μενού

Σύνθεση μενού
σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Ο σεφ μας θα καταλάβει τις μοναδικές σας απαιτήσεις και στη συνέχεια θα σας συστήσει συνταγές ή θα σας καθοδηγήσει στα βήματα της δημιουργίας του δικού σας αριστουργηματικού μενού. Μπορούμε να δώσουμε ώθηση στο μενού σας, προσφέροντας νέα στοιχεία για να συμπληρώσετε το υπάρχον μενού σας.

Θεματικά μενού
ανάλογα με την περίσταση

Τα θεματικά μενού μας είναι ένας ακόμη ειδικός τρόπος για να μετατρέψετε τις γευστικές επιλογές που θα προσφέρετε στους επισκέπτες σας σε μια ακόμα πιο συναρπαστική εμπειρία.

Προγραμματισμός εκδηλώσεων
με εξατομικευμένες δυνατότητες

Είτε θέλετε να προγραμματίσετε ένα δείπνο κλειστού κύκλου είτε μια εκδήλωση, έχουμε όλες τις κατάλληλες γνώσεις και πόρους για να εγγυηθούμε ότι η οργάνωση του μενού θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα.

Σύμβουλοι εστιατορίων

Ένας σύμβουλος εστιατορίου είναι απαραίτητος για ένα νέο εστιατόριο είτε προσθέτετε ένα νέο στοιχείο είτε ένα εντελώς νέο μενού.

Σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με τη λειτουργία και την οργάνωση της  επιχείρησής σας:

 • την κοστολόγηση των προϊόντων

 • τον καθορισμό των προτεινόμενων προϊόντων

 • την εκπαίδευση του προσωπικού σας

 • την κατάρτιση του στρατηγικού σχεδιασμού

 • την επιλογή του εξοπλισμού

 • την επιλογή προμηθευτή

 • την εκτίμηση των κερδών

 • την ανάπτυξη του μενού

 • τη βελτιστοποίηση μενού

Business development

Αξιολογούμε τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης και εφαρμόζουμε την κατάλληλη στρατηγική μάρκετινγκ, ώστε οι πελάτες μας να μπορούν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία το πλάνο τους σε κάθε πτυχή της επιχείρησής τους.

Παρέχουμε καινοτόμες, αποτελεσματικές και πρακτικές λύσεις σε εμπορικά σήματα σε κάθε τομέα της βιομηχανίας τροφίμων, ώστε να καταστούν κερδοφόρα, κλιμακωτά και επιτυχημένα, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία για την πώληση προϊόντων και υπηρεσιών και την αποτελεσματικότερη επαφή με τους πελάτες.

Στόχος μιας επιτυχημένης στρατηγικής μάρκετινγκ είναι να καταδείξει την αξία που η επιχείρησή σας μπορεί να προσφέρει στον πελάτη, μέσα από την επιτυχημένη ολοκλήρωση του σχεδίου αξιολόγησης που θα έχουμε εκπονήσει.

Internet marketing

 • Web design – κατασκευή ιστοσελίδων

  Ένα από τα βασικά κριτήρια των πελατών για να επισκεφτούν την επιχείρησή σας  είναι η εμφάνιση και το περιεχόμενο του site σας. Με τη χρήση των τελευταίων πακέτων και τεχνολογιών της αγοράς δημιουργούμε την προβολή της επιχείρησής σας στον παγκόσμιο ιστό. Σας παρέχουμε μια ποικιλία πακέτων που ξεκινούν από μια απλή στατική σελίδα έως μία πιο σύνθετη δυναμική με διάφορες επιπλέον δυνατότητες.

 • Search Engine Optimization

  Υλοποιούμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη δομή και στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας, ώστε να είναι όσο το δυνατόν φιλικότερες για τις μηχανές αναζήτησης. Έτσι αυξάνεται ο αριθμός των επισκεπτών, δίνοντας την ευκαιρία στους μελλοντικούς πελάτες να έρθουν πιο γρήγορά σε επαφή με την επιχείρησή σας και τα προϊόντα της.

 • Eshop

  Αποκτήστε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα και αυξήστε τις πωλήσεις σας μέσω του διαδικτύου.

 • Social media marketing

  Τα social media έχουν γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς  μας. Είμαστε στη διάθεσή σας να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε την δική σας παρουσία, καμπάνια, διαγωνισμό και να προωθήσετε την επιχείρησή σας.